DOLAR 32,5188 0.41%
EURO 34,7626 0.46%
ALTIN 2.399,570,83
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdullah Avcı: “Önümüzdeki Maça ve Kupaya Hazırlanmamız Gerekiyor”
  • İkinci Gündem
  • Spor
  • Abdullah Avcı: “Önümüzdeki Maça ve Kupaya Hazırlanmamız Gerekiyor”

Abdullah Avcı: “Önümüzdeki Maça ve Kupaya Hazırlanmamız Gerekiyor”

ABONE OL
Nisan 13, 2024 15:00
Abdullah Avcı: “Önümüzdeki Maça ve Kupaya Hazırlanmamız Gerekiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, EMS Yapı Sivaspor Maçını Değerlendirdi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında EMS Yapı Sivaspor’a 1-0 yenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı Kutlamaları ve Maç Değerlendirmesi

Abdullah Avcı, basın toplantısında öncelikle tüm vatandaşların ve taraftarların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı. Avcı, 7 Mart’tan bu yana 25 günlük aranın ardından ikinci maçlarını oynadıklarını belirterek, takımın iniş çıkışlar yaşadığını ifade etti.

Rakibe Karşı Hazırlık ve Formasyon

Avcı, rakipleri EMS Yapı Sivaspor’un beşli defans tercih etmesi üzerine takım olarak hazırlandıklarını ve planlarını buna göre yaptıklarını dile getirdi. Oyunun istenilen şekilde başladığını ancak ikinci yarıda istedikleri performansı sergileyemediklerini vurguladı.

Üçüncülük Hedefi ve Kupa Yolculuğu

Teknik direktör Avcı, maçta üçüncülük için avantaj yakalayıp eşik atlamayı hedeflediklerini ancak gerçekleşmediğini belirtti. Üçüncülük şanslarının ve kupa hedeflerinin devam ettiğini ifade ederek, önlerindeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini söyledi.

Sakatlık ve Kadro Değişiklikleri

Avcı, Trezeguet’nin sakatlık riski nedeniyle oyundan çıktığını ve Benkovic’in kadroda yer almamasının tercihe bağlı olduğunu açıkladı. Oyuncu tercihleri konusunda detay veren Avcı, önlerindeki zorlu mücadeleler için takımı en iyi şekilde hazırlamak adına çalıştıklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.