DOLAR 34,2378 0.05%
EURO 37,0140 -0.03%
ALTIN 3.024,801,10
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdulfettah Devle: Uluslararası Toplumdan Gazze’deki Katliamlara Acil Müdahale
  • İkinci Gündem
  • Dünya
  • Abdulfettah Devle: Uluslararası Toplumdan Gazze’deki Katliamlara Acil Müdahale

Abdulfettah Devle: Uluslararası Toplumdan Gazze’deki Katliamlara Acil Müdahale

ABONE OL
Ekim 20, 2024 12:02
Abdulfettah Devle: Uluslararası Toplumdan Gazze’deki Katliamlara Acil Müdahale
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fetih Hareketi Sözcüsü Abdulfettah Devle, İsrail’e Sert Eleştirilerde Bulundu

Fetih Hareketi Sözcüsü Abdulfettah Devle, yaptığı yazılı açıklamada İsrail’in Gazze’deki Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği katliamlara sert bir dille eleştirdi. Devle, uluslararası toplumun Gazze’deki katliamlara acil ve kapsamlı bir şekilde müdahale etmesi gerektiğini vurguladı.

Uluslararası Topluma İsrail’e Karşı Acil Eylem Çağrısı

Abdulfettah Devle, İsrail’in Gazze’deki Filistinlileri öldürme, aç bırakma ya da yerinden etme planlarına dikkat çekerek uluslararası toplumun bu duruma sessiz kalmaması gerektiğini belirtti. Acil cezai tedbirler alınması gerektiğini ifade eden Devle, İsrail’in Gazze’yi kan gölüne çevirdiğini söyledi.

İsrail’in Korkunç Katliamlarına Karşı Sessizliğin Utanç Verici Olduğu Belirtildi

Abdulfettah Devle, İsrail’in korkunç katliamlar gerçekleştirdiğini ve uluslararası toplumun bu duruma karşı sessiz kalmasının utanç verici olduğunu dile getirdi. İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılarda yüzlerce masum insanın yaşamını yitirdiğini ve bunun durdurulması için acil bir eylem planının hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İsrail’in Gazze’deki Katliamlarında Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor

Gazze’deki hükümetin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Meşru Beyt Lahiya bölgesine düzenlediği saldırıda en az 73 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin ise yaralandığı bildirildi. Son zamanlarda işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te artan saldırılar sonucunda 160’ı çocuk olmak üzere 758 Filistinlinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.