DOLAR 32,5378 -0.02%
EURO 34,9763 0.37%
ALTIN 2.430,670,32
BITCOIN 2067269-2,34%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2022 Yılında Trend Olan Tesettür Ceket Modelleri

2022 Yılında Trend Olan Tesettür Ceket Modelleri

ABONE OL
Ağustos 17, 2022 13:57
2022 Yılında Trend Olan Tesettür Ceket Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Tesettür modası son yıllarda alışıla gelmiş modellerin dışına çıkarak farklı özelliklere sahip, farklı uzunluklardan oluşan modeller hayata geçiriyor. Tesettür tercih eden aynı zamanda farklı giyim tarzına sahip olan kadınların en çok tercih ettiği kombin parçaları arasında tesettür ceket modelleri yer alıyor. Blazer Ceket modelleri popüler olan parçalar arasında ilk sırada yerini alıyor.

Hemen hemen her ortamda karşımıza çıkan bu havalı tasarımlar; etek ya da pantolonların üzerine kolayca kombinlenebiliyor. Tasarım şıklığı bir kadının her ortamda tarzını ortaya çıkarmasını sağlar. Kadın ceket modelleri 2022 yılında tasarım ve renkleri ile ön plana çıkıyor.

Kadın Ceket Modelleri 2022

Tesettür ceket modelleri, 2022 yılında renkli tasarım özellikleri ile göz dolduruyor. Tesettürlü kadınların eşarp ve şalları ile uyumlu bir şekilde bir araya getireceği ceketler, etek ve elbise gibi giyim parçaları üzerinde şık bir tamamlayıcıdır. En sık tercih edilen ceket modelleri arasında blazer ceketler, oversize modeller, tesettür gömlek modelleri ve ceketli ikili takımlar yer alıyor. Severek uzun yıllar kullanabileceğiniz kadın ceket modelleri 2022 yılında fuşya, mint, lila, bej ve toprak tonları ile dikkat çekiyor.

Özellikle etek ve elbiselerin üzerinde kullanılabileceğiniz şık ceket modelleri pantolon üzerinde de çok şık kombinler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Son yıllarda genç tesettür giyim modası içinde oversize modeller çok ilgi görüyor. Oversize ceketler ile hem ofis ortamında hem de günlük yaşamda şık ve rahat kombinler oluşturabilirsiniz. Her biri farklı bir tarza imza atan tesettür ceket modelleri, 2022 sezonunda da gardıroplarınızdaki yerinizi almayı bekliyor.

Tesettür İkili Takımlar

Farklı giyim ürünlerini bir araya getirerek kombin oluşturmakta zorlananlar için ikili takımlar özel bir seçenek oluşturuyor. Tesettür ceket takımları ile severek uzun yıllar kullanabileceğiniz pratik kombinlere sahip olabilirsiniz. İkili takımlar şeklinde sahip olacağınız kombinler, hazır bir şekilde beğeninize sunuluyor. Yeni sezon ceket modelleri içinden tarzınıza en uygun parçaları belirleyebilirsiniz. Özellikle tek renk ikili takım seçenekleri ile sade ve şık bir tarz elde edebilirsiniz.

Tesettür Ceket Kombin Önerileri

Tesettür gömlek modelleri ile oluşturulan ikili takımlar hem ceket görünümü elde etmenizi sağlar hem de mevsim geçişleri için ideal bir seçim olacaktır. Özellikle zımbalı kot gömlek modelleri ile hafta sonları spor bir tarz yaratabilirsiniz. Tesettür blazer ceketler sayesinde kombinler çok daha zevkli ve kolay! Farklı parçalar üzerinde kolayca uyum sağlayan bu modeller, tarz sahibi kadınların ilk tercihidir. Asil ve şık bir duruş kazanmak istiyorsanız siz de blazer ceket modelleri içinden dilediğiniz rengi seçerek şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Son yılların popüler seçimlerinden biri de ekose detaylı modellerdir. Ekose desenli bir ceket ile kombinleyeceğiniz gömlek ve pantolonlarınız her ortamda şık olmanıza yardımcı olur. Tesettür giyimde en çok tercih edilen ceket modelleri arasında uzun ceket modelleri yer alıyor. Uzun ceketli tek renk bir takım ile özellikle ofis ortamında çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Her biri özenle tasarlanan yeni tesettür giyim modellerine Zulays kataloğundan ulaşabilirsiniz. Tarzınıza uygun, yeni sezonun kesim ve renklerine sahip olan Zulays modelleri içinden hızlıca sipariş oluşturmak için acele edin!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.