DOLAR 32,5006 -0.13%
EURO 34,9499 0.33%
ALTIN 2.428,830,25
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2 Odalı Konteyner Ölçüleri

2 Odalı Konteyner Ölçüleri

ABONE OL
Eylül 4, 2022 10:13
2 Odalı Konteyner Ölçüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki odalı olarak üretilen konteyner sistemleri 3 x 7 tam ortadan eşit bir şekilde, eğer arada bir tuvalet veya mutfak boşluğu olmayacaksa bir tarafsız sağ taraf açılan bir oda sol taraf açılan 2 ayrı bir oda olmak üzere yapılmaktadır.

 

Genellikle inşaat firmaları ve buna benzer kamu kurum ve kuruluşları 2 odalı ürünlerimizi bunların yanında hazır wc ürünlerimizi daha fazla tercih etmektedir.

 

3*7 Konteyner Fiyatları Maliyetleri Ne Kadar

 

3 x 7 olarak ifade etmiş olduğumuz toplamda 21 metrekareyi bulan ürünlerimizin özellikle fiyatlarında son yıllardaki artan döviz kuru ve etkilenmesinden dolayı yani etkilerin mecburen sektörün demir piyasasındaki hareketlenmeler vasıtasıyla şu anda güncel olarak 27.500 TL ve alttan fiyatlar oranıyla satışlarını yapmaktayız.

 

Ülkemizde prefabrik sistemleri konteyner fiyatları sürekli artarak ilerlemesini ne yazık ki şu an için kalıcı bir çözümü bulunmamaktadır. Bu nedenledir ki artan fiyatlar karşısında sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarını yaparak müşterilerimize daha uygun çözümler sunmaya çalışmaktayız.

 

Gelmiş olduğunuz durum karşısında konteyner sistem ürünlerimiz 27.500 ve üstelik 60.000 71 civarını kullan hemen hemen birden fazla çeşitte özellikle seçeneklerimiz bulunmaktadır.

 

Konteyner Boyutları Ebatları Ve Çeşitleri

Konteyner boyutları konumuzun yukarıdaki az önce belirttiğimiz üzere 3 x 7 2 40 çarpı 6 veya daha küçük ölçülerde 2 x 2 2 x 3 ve daha fazla yüksek ölçülerde olmak üzere satışları mümkündür.

Ürünlerimizdeki boyutlarda genel olarak standart olanlar 21 metrekare ve 18 metrekare civarında satılan genel standart ölçülerimiz yer almaktadır müşterilerimiz ürünlerimizdeki standart ölçülerde ürün almadan önce özellikle bizlerden talep etmiş oldu veya bir takım soruları bulunmaktadır.

Alacağımız yerde hangi çeşitleri ve özellikleri bir ürün almalıyım. Bu gibi bir sorunun çözümü elbette ki müşterilerimizin mevcut yerleri arasındaki önceden eğer bize resim üzerinden tarafımızda bildirilirse detaylı inceleme yapıldıktan sonra oraya uygun ölçüde bir konteyner sistemi yapmaya özen göstermekteyiz. Bu nedenle alacağınız boyutlardaki ürünlerde ihtiyacınız olan daha uygun daha avantajlı ürüne sahip olmanızı tek bir yolu bulunmaktadır. Bu da tam bir çeşit bir ürünün sizin bölgenize tam olarak uyum sağlayacağı ile alakalıdır.

3×7 Konteyner Yüksekliği Ölçüsü

Genel olarak standartta konteynırlarımızın yükseklikleri 2.40 civarında bulunmaktadır. Ürünlerimizin yakınlarında özellikle dört tarafında Demir profiller ile görülmektedir. Demir profiller ürünün kendi iskelet sistemini oluşturmaktadır. Özellikle dayanın ve yüz uygulamasında ve ilerlemesinde ürünlerimiz sürekli kullanılabilen ve tercih edilen ana ürünler olmuştur.

Türkiye son yıllarda yapmış olduğu gerek deprem konutları gerek savaştan kaçanlar için yapılan özellikle konteyner kent gibi atılımları vasıtasıyla ürünlerin hem bölgemizde hem de yurt dışında kullanımını artırmıştır. Ayrıca ilgili bölgelerde ve yerlerde daha fazla satışı yapabilmek adına üstleri temsilcilerimiz sürekli çalışmalarına yapmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.